![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi4YDuUBcZcjnWIqXUoRKky2sBLGjVRHvq3aWX1-FkE52QPuIh6KS0jwGnI2XYX05atvU1xZmEHtkS2l3g9FjYz2wZShKkzwDb8fR-YgJxt0-5u4OAfJO1AlAo2N2BUT0PCfv-NKRJpEgjH/s320/mars09+010.jpg)
Oppskrift på Ingjerds himmelske vannbakkels kommer her:
3 dl vann
150 g meierismør
150 g mel
3 store egg/ 3,5 vanlig egg
Vann og smør kokes opp. Ha i mel og rør til deigen slipper gryta. Kjøl i ei skål og pisk ett og ett egg inn med miksmaster.
Ha deigen på bakeplate med skei ( enkle kaker) eller med sprut om du vil lage stang.
Steikes ved 225 grader i ca. 25 min.
Vannbakkels er godt med melisglasur. Du kan i tillegg piske krem med eller uten vaniljekrem til fyll om du vil det. Lykke til! :)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhJ00I1vA45iw2lA2VQmfqrAlWK8I3WnjhhhqWeGUQrYluCZKO8YHG8AxkOkW3-hJj7TEw7X2qPBYMbD95TWfpiJGavVcF3zkAhyfOOwsaOgJ-L_JCFUvP1TlZ6aKp6yNcJY8EvjrXkDMsN/s320/mars09+011.jpg)
Flott med rask oppdatering!
SvarSlett