lørdag 6. juni 2009

Siste samling før sommerferien


Samlingen startet med feiring av Utfordring 2009 som hadde sluttdato denne dagen. Det ble servert alkoholfri sjampanje og jordbær. Deretter viste hver og en fram sitt produkt. Av oss som startet var det to etternølere; en som lovet seg selv og de andre at produktet skulle ferdigstilles i løpet av kvelden (Inger Johanne), og en som hadde gitt opp nettopp dette (Solfrid).


Etterpå ble det tid til litt aktivitet ved symaskinen før dagens første pause med lefser, vafler m/ blåbærsyltetøy, sitronkake, rømmekake, tørka aprikoser, kaffi og te. Mmmmm..... Oppskrifter kommer etterhvert! (Husk det, damer!!) - Kjersti hadde også lovet premiering av oss som ble med på utfordringen: Tre stykker skulle få en gave. Lapper ble lagt i ei bolle og trukket. De heldige vinnere ble: Kari, Rannveig og Inger Johanne. Den sistnevnte står i fare for å måtte la premien (en kopp i boks) gå videre til en annen i gruppa. Et bilde røper nemlig at hun mangler en krokelisse i gull samt et lyst stoff med prikker på i produktet sitt (trådsamleren). Hmmm......


Kari har latt seg inspirere av utfordringen, og har fortsatt å sy både hjemme og i butikken. Ei fin toalettveske er resultatet. Se her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar