søndag 22. november 2009

Syhelg i november

Ingjerd hadde med seg risengrynsgrøt denne quiltehelga. Det er siste syhelga før jul og det passer godt med nissens favoritt. :)
Olaug hadde med seg rullekake med krem. Mmmmmm.... Det er ingen slankekur å være på syhelg!
Tradisjonen tro hadde vi kalendergaver med denne førjulshelga. Det starter med at alle trekker seg et nummer. Den som har nummer 1 velger en gave. Deretter er det nummer 2 sin tur. Vedkommende kan ta fra nr. 1 det hun fikk, eller ta noe fra bordet. Blir nummer 1 fratatt sin gave, skal hun velge seg en ny. En kan ikke ha samme gave mer enn en gang per omgang. Det er ingen overdrivelse å si at pakkene går fra fang til fang uendelig mange ganger. Det er spennende hva en ender opp med til slutt!
Olaug jobber som besatt for tida! Hun har planer om å selge selvlaga julepynt, spisebrikker etc. på julemessa neste helg. Disse spisebrikkene ble til denne helga. Flotte, ikke sant?!
Grete fortsatte jobben fra sist med å ferdigstille den siste toalettveska. Den vil hun spandere på seg selv; derfor prydes veska med hennes navn utenpå og årstallet den ble laget inni.


Inger Johanne har jobba med puter og løpere.
Puta og denne løperen ble ferdig.
Disse må nok gjøres ferdig hjemme....Kjersti driver med mange typer av stoff.... Hmmm, ... ser ikke helt bra ut dette..
Resultatet denne helga ble bl.a fem bordskånere til tekanne. Inni ligger en pose med nellikspiker og kanel. Når varme tekanner settes oppå, brer det seg deilig duft av krydder i huset! Smart, ikke sant?!
Solfrid var opptatt med studier fredag og lørdag, men søndag kom hun med stoff til en ny vinhøne. (Overrasket?) Tror du ikke hun klarte å få den ferdig også! Her går det unna! Denne vinhøna tar nok snart turen til Ålesund.....

4 kommentarer:

 1. Oj så flinke dere er, har så lyst å sy sånt jeg også.... Får holde meg til det lille jeg kan så lenge.
  Ha ei flott uke:O)
  www.sido.blogg.no

  SvarSlett
 2. Jøss sånn en produktiv gjeng da! Imponerende søm og flotte kakeoppskrifter nedover i bloggen!

  SvarSlett
 3. Så utrolig masse fint dere lager, smart med krydder i bordskånerne :)

  SvarSlett
 4. Så herlig og koselig det så ut.

  SvarSlett