tirsdag 28. april 2015

Quiltehelg og blåtur

Kjersti er den fotografen vi alle har stolt på skulle dokumentere helgene vi syr sammen. Når hun er borte og stedfortrederen ikke er helt til å stole på, blir resultatet som her: Ingen bilder fra fredagskvelden. Jeg, Inger Johanne, klarer i alle fall ikke å finne noen.... Men lørdagen, på blåturen vår, ser situasjonen litt bedre ut, heldigvis.

Rannveig har vært primus motor for opplegget og skaffet til veie 2 sjåfører foruten seg selv, som skulle frakte oss alle 10 trygt fram til bestemmelsesstedet. Vi startet ut rundt kl. 9.00 på morgenen fra Austarheim skule. Veien gikk utover. Ingen overraskelser så langt! Det er jo bare en kjørbar vei fra Sauda på denne tida! Første tissepause; Knapphus. Videre til Amanda, Haugesund, hvor vi inntok litt mat for å kunne holde koken med sying/handling før neste måltid kl. 15.00. Veien videre gikk ut av Haugesund, forbi Avaldsnes...... Skudesneshavn  og Quiltesmia var vårt stoppested de neste timene.
Vi fikk utdelt 3 ulike mønster av ting vi kunne lage:

Vi hadde fått beskjed av Rannveig, at vi skulle ha med 4 stoffer som passet sammen. Selvfølgelig hadde vi mer lyst til å kjøpe nye stoffer; de vi hadde med passet liksom ikke helt…. Vi gikk i gang med dødsforakt; handlet, skar og sydde…. Tida fram til mat gikk fort!

Vi jobbet videre etter mat og kl. 18.00 var tiden kommet for hjemreise. Foreviget noen ideer fra Quiltesmia før vi dro vår kos:

Vi hadde en kjempedag, Rannveig! Tusen takk for arbeidet du la ned for å få oss med ut på tur! Smilefjes

3 kommentarer:

 1. Ja dette ble enkjekk tur, og takk igjen Rannveig. Og til deg Inger Johanne, ryddig og grei oversikt over bildene :-).

  SvarSlett
 2. Så mye fint dere lager damer :D Og ikke minst så hyggelig det ser ut å gjøre håndarbeid i lag <3 Lagt meg til som følger og gleder meg til å følge denne Glad gjengen videre ;)
  Selv scrapper jeg og lager kort og har lagt syns litt på hylla.. Sånn bortsett fra på kort da :D Mange måter og sy ;)

  susannehalseth.blogspot.no
  Klem fra Susanne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjekt du ville legge deg til som følger! Ja, vi koser oss sammen.:) Jobber sammen en gang per måned; fredag og lørdag, og et par ganger i året bruker vi hele helga. Var innom sida di og ser du lager nydelige kort!! :)

   Slett